Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans designmeubel merk dat sinds de jaren 70 op de markt werd geïntroduceerd. Flexform heeft een prachtig assortiment designmeubels welke door de grootste designers ontworpen zijn zoals is Antonio Citterio. Hij werkt o.a. voor topmerken als B&B Italia en Vitra. Over de gehele wereld worden de Flexform meubels verkocht, de beroemdste banken zijn de Groundpiece, Cestone, Grande Mare en Evergreen.

Kom de Flexform design meubelen bekijken in onze showroom gevestigd in het prachtige monumentale Flevogebouw in Zwolle of vraag geheel vrijblijvend een offerte op inclusief interieurschets.

Offerte aanvragen

 

Flexform meubels hebben een kenmerkende lijn van grote banken die ontstaan zijn door de innovatieve designs van ontwerper Antonio Citterio. Flexform maakt o.a. design banken, design tafels en design kasten met een brede diversiteit.

Flexform gebruikt voor haar meubelen duurzame en unieke materialen, waaronder natuursteen, tuigleder en dons.

In onze showroom in Zwolle kunt u diverse ontwerpen van deze Flexform meubelen bewonderen. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die de Flexform meubels te bieden heeft op het gebied van kleur en eigen wensen.

Bekijk ook onze andere merken design meubelen zoals ArcoB&B ItaliaHayMinotti en Poliform.