B&B Italia

B&B italia meubelen

Sinds de oprichting in 1966 is B&B ITALIA de leider in de hedendaagse inrichtingssector. Het bedrijf heeft internationale bekendheid in Italiaanse design meubelen. B&B Italia meubelen is gevestigd in het Italiaanse Milaan, in een prestigieus ontworpen gebouw. B&B Italia is een bedrijf die een mix is van creativiteit, innovatie en productie en die modern maar tijdloze, meubels creëert. Samen met internationale ontwerpers maakt B&B Italia ze unieke meubels die eigentijds en creatief zijn.

Wij hebben in onze showroom in Zwolle vele B&B Italia meubelen staan die u kunt bekijken.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of het vragen van meer informatie over de design meubelen van B&B Italia.

Offerte aanvragen

Aan de design meubelen van B&B Italia is gelijk te zien dat er ontwerpers met Italiaanse passie mee aan de slag zijn geweest. Ontwerpers als Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Monica Armani en Stephen Burks zijn verbonden aan het merk B&B Italia en hebben hun naam ruimschoots bewezen met het ontwerpen van design meubelen.

Nibourg laat u graag kennis maken met de design meubelen van B&B Italia, welke staan voor perfecte Italiaanse kwaliteit.

Onze specialisten staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over onze collectie B&B Italia meubels.

Bekijk ook onze andere merken design meubelen zoals FlexformArcoB&B ItaliaHayMinotti en Poliform.