Poliform

Poliform meubelen

Poliform is een oogstrelend Italiaans design voor een optimale wooncomfort. Poliform meubelen worden al meer dan 40 jaar gemaakt van opbergmeubelen en kasten tot slaapkamerinrichting en keukens. Dit grote Italiaanse merk heeft een grote diversiteit van design meubelen. De Poliform design meubelen zijn naar ieders wens te combineren.

De ontwerpen zijn te herkennen aan de glanzende of matte uitvoering en strakke, eenvoudige lijnen. Kasten en tv meubelen zijn modulair in te zetten zodat deze altijd bij uw interieur passen. Onze adviseurs helpen u graag bij deze soms lastige keuze.

Kom gerust eens langs in onze showroom voor het bezichtigen van onze voorraad Poliform meubelen of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

er zijn geen afbeeldingen gevonden

De Poliform meubelen zijn in een zwevende en staande opstellingen te verkrijgen en als combinatie in boven- 
en onderkasten. U kunt ook een bouwtekening meenemen zodat onze adviseurs deze samen met u kunnen doornemen en bekijken welke Poliform meubelen het beste passen.

Poliform meubelen zijn uitermate gemakkelijk schoon te maken door hun perfecte afwerking in hoogglans, mat lak en diverse hout fineer.

Poliform biedt geraffineerd mooie meubelen aan voor de woonkamer en voor de werk- en slaapkamer. De innovatieve en toonaangevende stijl sluit naadloos aan bij de keukenmeubelen.

Bekijk ook onze andere merken design meubelen zoals FlexformArcoB&B ItaliaHayMinotti en Poliform.

Neem vandaag nog contact op met één van onze deskundige adviseurs van onze showroom in Zwolle voor de Poliform meubelen.