Nibourg Interieurs haalt collecties grote Italiaanse merken naar Zwolle

 

Headerfoto_actiepagina

 

Minotti en Flexform krijgen unieke shop-in-shops in verbouwde showroom Nibourg

Het interieur hart van Zwolle klopt momenteel wat sneller. Bij Nibourg Interieurs zijn namelijk spannende veranderingen op komst. In november ondergaat de showroom een verbouwing en daarmee een verrassende metamorfose. De grote Italiaanse designmerken Minotti en Flexform krijgen daarbij bijzondere aandacht en ruimte.

De nu al opvallende showroom van Nibourg Interieurs aan het Spinhuis in Zwolle zal vanaf november nog meer aandacht trekken. In die maand wordt de winkel verbouwd. Daarin krijgen de bekende merken Minotti en Flexform hun eigen ruimte. Als enige in de regio zal Nibourg de merken presenteren in eigen shop-in-shops. Een nieuwe, grote stap voor de Zwolse interieurspecialist.

Wereldmerken thuis in Zwolle

“Inmiddels zitten we alweer vijf jaar in het bijzondere Flevogebouw in hartje Zwolle”, vertelt Sander Beumers, interieurontwerper en eigenaar van Nibourg, “Het is tijd om een stap voorwaarts te zetten. Mensen hebben weer zin in mooi en kwaliteit. Het interieur krijgt weer de aandacht die het verdient. En dat merken we. Met de verbouwing geven we gehoor aan de vraag en halen we een uniek stukje belevingen en uitstraling naar onze stad.”

Met merken als B&B Italia, Porro en Living Divani grossiert de interieurprofessional in Italiaanse schoonheid – naast overigens oer-Hollandse merken als Arco en Montis. Met de shops-in-shops van Minotti en Flexform krijgt Nibourg nóg meer Italiaanse allure. “Het zijn absolute wereldmerken. We zijn meer dan trots dat we ze straks zo’n groot podium mogen bieden in onze verbouwde showroom”, aldus Beumers.

Goed nieuws voor designliefhebbers

De winkel wordt dan wel verbouwd, maar de deuren blijven tijdens de werkzaamheden gewoon open voor winkelend en oriënterend publiek. Ook voor interieuradviezen kunnen bezoekers net als altijd binnenwandelen. In aanloop naar de verbouwing gaat op 22, 23 en 24 oktober bovendien een deel van de showroom-collectie in de opruiming met korting tot 70%.