Hay Design

Hay design meubelen

Hay meubelen kenmerken zich door hun moderne design met een vleugje jaren vijftig en jaren zestig. Hay is gevestigd in Denemarken, opgericht in 2002 en dus nog lekker jong op het gebied van design. De belangrijkste taak van Hay is het creëren en leveren van hoogstaande meubelen tegen een erg voordelige prijs. Eén van de hoofd designers van Hay is Hee Welling en hij maakt erg traditionele Scandinavische ontwerpen. Vorm, functie en omgeving zijn belangrijke uitgangspunten bij zijn werk voor de meubelen van Hay.

Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden die de meubels van Hay u bieden. Zij kunnen u deskundig te woord staan en u uitgebreid advies geven. Tevens staan in onze showroom diverse design meubels van Hay. Kom naar onze showroom in Zwolle om de Hay design meubelen van Nibourg interieurs te bekijken.

Offerte aanvragen

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Hay is opgericht door Rolf Hay, staat voor duurzaam en betaalbaar en is herkenbaar aan de felle kleuren en prints. Hay werkt samen met tien vaste ontwerpers die het design een andere dimensie geven op hun eigen unieke manier. Design banken en design tafels zijn voorbeelden van meubelen die Hay ontwerpt voor consumenten met een eigen smaak die een onderscheidend interieur willen.

Bekijk ook onze andere merken design meubelen zoals Flexform, Arco, B&B Italia, Hay, Minotti en Poliform.

Maak vandaag nog kennis met onze uitgebreide Hay meubelen collectie in onze overzichtelijke showroom in Zwolle.