Design meubelen Zwolle

Design meubelen Zwolle

Nibourg interieurs is het adres in Zwolle voor uw design meubelen. Een huis dat is ingericht naar uw individuele wensen en inzichten vraagt een professionele aanpak in design meubelen. Het bedenken en realiseren van een mooi interieur is onze passie en professie en dat doen we uiteraard samen met u! Onze deskundige adviseurs kunnen u verder helpen om een keuze te maken uit de vele design meubelen.

Komt u gerust eens kijken in onze showroom in Zwolle, vol interieur design. Hier vindt u een eigentijdse en exclusieve -voornamelijk Italiaanse- collectie meubelen, verlichting en woontextiel. In ons assortiment interieur design meubelen hebben we o.a. de collectie van Flexform, Arco, B&B Italia, Hay, Minotti en Poliform. Deze design meubelen merken zijn ruimschoots vertegenwoordigd in onze showroom in Zwolle.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons terecht voor diverse design meubels en onze design meubel adviezen kunnen gaan van grote zakelijke projecten tot een kleine woonkamer. Nibourg is uw specialist op het gebied van design meubels Zwolle en omgeving.